BUTIK MY PRINCESS SARAH

MY PRICESS SARAH MERUPAKAN SEBUAH BUTIK ONLINE. MENJUAL PAKAIAN, KASUT, LEGGING dan STOKIN KANAK-KANAK YANG BERJENAMA dan BERKUALITI. JOM SHOPPING ONLINE DI BLOG PRINCESS SARAH dan HIASI PUTERA PUTERI ANDA DENGAN PELBAGAI CORAK WARNA YANG CANTIK!!!

SEMUA HARGA YANG DITAWARKAN TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN. HARGA KAMI BERPATUTAN, MURAH BERBANDING HARGA PASARAN. KAMI MEMILIH FABRIK 100% COTTON, CORAK dan WARNA YANG MENARIK, JENAMA-JENAMA TERKENAL, RINGAN dan SEJUK. PAKAIAN-PAKAIAN KAMI SANGAT SELESA DIGAYAKAN.

*P/S : BUTIK MY PRINCESS SARAH DIBERI NAMA SEMPENA BABY COMEL YANG ANDA BOLEH VIEW GAMBAR DIA KAT TEPI BLOG NI, SEORANG BABY YANG SIHAT, CERGAS, AKTIF, BIJAK DAN PINTAR, NAK TAHU RAHSIANYA, KLIK "RAHSIA SIHAT DAN PINTAR" KAT SENARAI BLOG TEPI TU YE..

HARGA RUNTUH!!! SMOCKING DAN EMBROIDERY DRESS, RM59 SAHAJA!!! SEMENTARA STOK MASIH ADA!!!


MY PRINCESS SARAH BOUTIQUE WILL PROVIDE U A FREE GIFT WHEN U PURCHASE RM100 AND ABOVE IN A SINGLE RECEIPT!!! (FOR RETAIL ONLY)


OUR SPECIALITY :

1) BUY MINIMUM 20 ITEMS (PICK AND MIX-can choose any design and size), YOU WILL GET OUR WHOLESALE PRICE.
2) FOR RETAIL 8-19 ITEMS, YOU WILL GET DISCOUNT.
*BELOW 8 ITEMS-NORMAL PRICERAYA STOCK DAH SAMPAI, SEMUA READY STOCK, STOCK RAYA ADALAH LIMITED EDITION, CEPAT BUAT TEMPAHAN SEKARANG!!!
TEMPAHAN BOLEH DIBUAT MAX 2 HARI, SELEPAS 2 HARI TANPA BAYARAN, TEMPAHAN AKAN BATAL SECARA AUTOMATIK          

PEMINAT SARAH